Vanallesvoorhetonderwijs.nl

       

Theater Fantast

Toegevoegd door fantast

1 beoordeling

Vermeld in Musicals | Voorstellingen

Contact

Contactformulier

Neem contact op met de adverteerder via onderstaand formulier.


Theater Fantast maakt kleurrijke, levendige voorstellingen waar veel te zien en te horen valt. Wij spelen op nagenoeg elke binnenlocatie. Met ruim 30 jaar aan (kinder)theater ervaring, veel enthousiasme en een feilloos gevoel voor interactie spelen wij op basisscholen door heel Nederland en België.

Met behulp van poppen (van manshoog tot heel klein), een acteur, soms een beetje magie, liedjes en een prachtig, groot decor wordt een wervelende voorstelling gebracht.
Een échte theater voorstelling op locatie dus!

Theater Fantast speelt ook poppenkast voorstellingen. Moderne voorstellingen die passen in deze tijd.

Ook spelen wij speciale Sinterklaas en kerstvoorstellingen.

Vanuit een grote, kleurrijke poppenkast worden de poppenkast voorstellingen gespeeld met grote klapbekpoppen. Ook in deze voorstellingen veel muziek en uiteraard volledig versterkt en verlicht.

Onze producties kunnen nagenoeg op elke binnenlocatie gespeeld worden. Denk hierbij aan een voorstelling op school, in de bibliotheek,voor een bedrijf, bij u thuis of gewoon in het theater.

Wij nemen bij alle voorstellingen een compleet professioneel decor en een geluidsinstallatie mee. Ook zorgen wij, indien gewenst, voor een complete professionele lichtinstallatie (zonder extra kosten). Onze poppen zijn grote, professionele klapbekpoppen (vergelijkbaar met poppen uit Sesamstraat en de Muppetshow).

In enkele theatervoorstellingen gebruiken wij bijzondere ‘animatronics’, oftewel ’robotpoppen’. Deze poppen stellen ons in de gelegenheid zeer attractieve karakters mee te laten spelen in onze voorstellingen zonder dat een poppenspeler verborgen hoeft te zitten tijdens de voorstelling. Een magische ervaringen en uniek in Nederland en België!


Theater Fantast video

Voeg je beoordeling toe

Kies inloggen om je beoordeling toe te voegen.