Vanallesvoorhetonderwijs.nl

       

STEDON Stedelijke Producten

Toegevoegd door Stedon

1 beoordeling

Vermeld in Inrichting schoolplein

  • Orionweg 26, De Hemrik, 8938 AH Leeuwarden, Nederland
  • 058 2880700
  • Website: www.stedon.nl
Contact

Contactformulier

Neem contact op met de adverteerder via onderstaand formulier.


Een schoolplein laat kinderen samen komen. Tijdens het spelen, klimmen en klauteren ontwikkelen de kinderen hun motoriek en leren ze belangrijke lessen, zoals samen spelen en rekening houden met anderen. De kleurrijke en inventieve sport-, spel en speeltoestellen van Stedon prikkelen de grenzeloze fantasie van kinderen en zorgen voor veel speelplezier.

Wie zijn wij?

Stedon is een dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in het realiseren van buitenproducten met een oog voor de wensen en ideeën van de gebruikers. Wij staan voor kwaliteit, gerealiseerd door maatschappelijk verantwoord te ondernemen.
Onze producten zijn vandalismebestendig, duurzaam en veilig. Veiligheid staat voorop als het gaat om speeltoestellen, maar dit gaat zeker niet ten kosten van het speelplezier.

Stedon heeft een vast assortiment aan spel-, speel- en sporttoestellen maar wij gaan graag de uitdaging met u aan om te kijken naar een op maat gemaakt product.

Voor vragen of meer informatie over onze producten kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 058-288 07 00 of via info@stedon.nl.

Voeg je beoordeling toe

Kies inloggen om je beoordeling toe te voegen.