Vanallesvoorhetonderwijs.nl

       

Zichtbaar zijn voor en gevonden worden door het onderwijsveld via Vanallesvoorhetonderwijs.nl

Wat is Vanallesvoorhetonderwijs.nl?

Vanallesvoorhetonderwijs.nl is dé zoekpagina voor het onderwijs waar alleen aanbieders van diensten en/of producten te vinden zijn die specifiek zijn gericht op de onderwijssector.

Waarom Vanallesvoorhetonderwijs.nl?

Als je werkzaam bent in het onderwijs is het vaak erg lastig om snel een specifiek op het onderwijs gerichte dienst of product te vinden en te vergelijken. Het overzichtelijk (lokaal) selecteren van meerdere gelijksoortige aanbieders, via Google, is omslachtig en vaak niet specifiek genoeg voor het onderwijs. Ook zijn velen alleen te vinden via mond-op-mond reclame omdat ze geen website hebben. Vanallesvoorhetonderwijs.nl is opgezet om hier een einde aan te maken.

Wie maken gebruik van Vanallesvoorhetonderwijs.nl? 

  1. Leerkrachten, leraren, onderwijsondersteuners & internbegeleiders;
  2. Schooldirecteuren & schoolbesturen;
  3. Ouders van kinderen met een passend onderwijs indicatie (het zgn. “rugzakje”) of om zich te oriënteren bijv. op logopedie, huiswerkbegeleiding etc.

Waarom adverteren op Vanallesvoorhetonderwijs.nl?

  1. Omdat je online bedrijfsvermelding het hele jaar door in 2 klikken zowel landelijk als lokaal vindbaar én vergelijkbaar is voor het onderwijsveld.
  2. Omdat je je bedrijf uitgebreid tekstueel en visueel kunt presenteren met o.a. je logo, je bedrijfsfoto’s, je YouTube video’s etc.
  3. Omdat je via Vanallesvoorhetonderwijs.nl beschikt over een onafhankelijke externe marketingtool door tevreden klanten je te laten beoordelen middels reviews bij je bedrijfsvermelding.
  4. Omdat je bezoekers kunt doorlinken naar je eigen social media én je fysieke locatie direct zichtbaar is via Google Maps.
  5. Omdat je zelf de volledige controle hebt over je bedrijfsvermelding via je accountpagina.
  6. Omdat in voorkomende gevallen een eigen website overbodig wordt (veelal bij kleinere bedrijven/ZZP’ers).
  7. Omdat je door je bedrijfsvermelding op Vanallesvoorhtonderwijs.nl niet alleen vindbaar bent voor het onderwijs en ouders maar ook beter via Google!

Voeg je bedrijf toe